Från krönet av kullen kan jag se, min förlorade värld

Ja mycket fölorar man i sitt liv, men man får också mycket. Har just nu upptäckt tre låtar som är grymt bra och betyder väldigt mycket för mig just nu, och kanske alltid kommer göra det.

One Republic feat. Timbaland - Apologize
Kent - Ingenting
Take That - Patience

Möttes just i dörrhålet av en massa barn utklädda till olika sorters monster, det är väl ändå fel dag? Är det inte på lördag som alla monster ska komma och förstöra ens liv?

image37

Reign on me

Har just sett klart på Reign On Me, och allvarligt talat så måste det vara den bästa filmen som någonsin gjorts. Det finns inga ord för hur vacker och bra den här filmen var! Jag älskade den! Det borde vara varje människas skyldighet att se den filmen, allvarligt. Har du inte sett den så spring och köp den!
Jag grät typ hela filmen!
image36

Tråk och ny lugg

Hej hej, klippte mig idag. Syns inte så mkt annat än att luggen är kortare och fulare, klippte inte så mkt så att EMOluggen skulle växa ut snart igen. Bokade rum i London igår, eller alltså jag var inte i London och gjorde det jg satt hemma vid köksbordet med en dator framför mig. Nu gäller det bara att beställa tågbiljetter från flygplatsen till centrala London, det ör mkt jobb med den här resan. Det vill jag lova. Det är bäst att den här resan blir jävligt bra!
Tänkte titta på film Vänner för livet (Reign over me) med Adam Sandler, jag har redan sett Härmed förklarar jag er Chuck och Larry idag. Så det blir lite av ett Adam Sandler maraton idag...P.s. Det var en skitbra film, skitrolig!
image35

Pessimisten i mig lever än...

Ja det är sant, ibland tar pessimisten i mig över. Det är lite jobbigt när jag har så mycket att vara glad över. Till exempel att jag har det lugnt och skönt här hemma, utan små syskon, med mitt äpple och en bra skiva. Det kanske är för tyst och lugnt för att vara sant, jag har inte haft det så på fem år, sedan min syrra föddes.
Från och med nu ska jag börja se livet från den ljusa sidan. Det har jag bestämt mig för!Fast jag kan inte lova något. Snart kommer nog K och hämtar mig för en promenad med V, ska fixa ordning mig för äventyret nu.

Dagens låt: The Dolphins Cry - Kommer inte ihåg vad de/han heter!
Dagens bästa: Finncrisps knäckebröd! Älskar det!Knäckebröd är min bästa vän!

image34

Tragiskt farväl

Jag och B åkte in tidigt imorse till stan för att äta frukost på Donken och sedan lämna av B vid tåget. Vi hade det jättetrevligt trots att jag var dödens trött, det var säkert hon också. Sen gick jag runt i stan och tittade i affärerna i typ tre timmar. Köpte endast en klänning, det var rea och den kostade 49,90kr. Vilket kap!

På onsdag ska jag klippa bort min EMO-lugg (som E säger), trots att jag älskar den (och alla EMO:s) :P...Fast den växer ju ut igen, jag kanske inte behöver klippa bort hela kanske. Idag är första dagen på länge som jag har haft tid att verkligen tänka på saker, tänka lite på hur jag själv mår och hur jag känner. Och jag hatar känslan av att vara förvirrad! Jag vet att jag har sagt att jag är det många gånger till dig S och förlåt! Men jag vet inte annars hur jag ska beskriva det, det känns som att något saknas mig, Kanske att det som hände tog slut på mig. Jag har inte riktigt varit mig själv sen dess, jag tror till och med att gtrisarna har sagt det till mig många gånger men att jag bara vägrat lyssna på det, jag har valt att bara höra det jag vill höra. De senaste dagarna har jag kommit på mig själv med att tänka på en viss person lite för mycket, om jag får ett sms så tolkar jag det helt fel om det står ett ord som jag inte tycker passar in eller liknande. Jag behöver få vara lycklig! Jag vet att det låter själviskt men jag orkar inte gråta mer, jag hade något bra och jag var ganska lycklig i det men det försvann och jag vet inte hur jag ska få den lyckan igen.

Jag har gråtit så mycket att det snart inte finns några tårar kvar och ibland vet jag inte varför jag gråter. Alla mina grisar, ni äör helt underbara, ni stöttar mig i vått och torrt och det är jag så himla tacksam för! Just nu är ni lyckliga på olika sätt, ni har någonting som känns ljust i era liv, ni har kanske träffat ngn eller spanar på ngn. Ni är så fina, samtidigt som jag kan tycka att det är lite jobbigt att se er allihop så lyckliga för att jag inte vill förstöra för er genom att gnälla och förpesta omgivningen. Ni vet hur jag hade det förra sommaren och hur dåligt jag mådde, då var ni inte här, nu är ni det och jag behöver ert stöd. Det enda problemet är att jag inte vet hur jag ska be om det, när jag inte ens vet vad jag vill hjälp med.

Det är så patetiskt, jag börjar nästan gråta när jag sitter här och skriver, men helt allvarligt så vill jag inte att det ska bli som förra sommaren, jag orkar inte bli deprimerad. Jag är färdig med det! Jag önskar att vissa människor kunde förklara för mig varför de gör som det gör, det är på grund av dig/er som jag blir förvirrad. Det är när jag sitter här ensam i ett stort hus som jag vet hur jag känner, men jag kommer aldrig kunna förklara det för någon.

Jag vet att ni inte orkar läsa detta, så gör inte det! Jag behövde bara skriva av mig lite!
P.S. Jag älskar er mina små grisar!

image33

Ber om ursäkt

Hej allihop!
Idag var det en väldigt lång dag, trots att jag började vid halv elva. Vi stannade efter SP-tiden för att göra klart det sista för skoltidningen. Precis då började hungern slå in, den väldigt "goda" lasagnen som skollunchen bestod av idag var borta ur systemet nu och magen ville ha mer mat! Jag blev lite ilsken av mig, E och B fick några utskällningar (ganska små men ändå). Det vill jag be om ursäkt för.

Imorgon är det fredag och sista dagen innan lovet. Jag och några fler tjejer från klassen ska nog gå på "öppet hus" hos Je som hon kallar det. På lördag åker B till sin älskling A och jag ska följa med henne till stan och äta frukost. Ibland behöver man lite tjejtid. K skulle på äventyr idag, önskar dig all lycka min käre vän! Du är så stark! Det är så kul att se dig glad! (Dessutom hade du en väldigt snygg tröja på dig idag, skreddarsydd som B sa)
Sitter just nu och lyssnar på KENTs nya skiva och skriver om Tristan och Isolde, otroligt bra mix måste jag säga.

Dagens låt: KENT - Elefanter
Dagens härligaste/roligaste låt: Britney Spears - Cold as Fire

P.S. Nu är J påväg till San Antonio, Texas...

image32

Läxor och barnpassning

Imorgon har man spanskaprov, ska försöka plugga lite mella middagsätning och barnpassning. Fick nämligen veta när jag kom hem att jag skulle passa småsyskonen hela kvällen. Det är alltid härligt när sånt kommer fram. Idag var också sista dagen för J innan han åker till Texas, vi kommer sakna dig! Ska väl egentligen inte sitta här framför datorn, ska nog sitta med näsan i spanskaboken och texten Hola Sara eller kanske El Sombra de Lobo. (Hej Sara och Vargens skugga för er som inte talar spanska, det gäller mig också)
Jobbade också väldigt mkt med skoltidningen idag eftersom den skulle till tryckeriet på fredag, det kommer nog bli skitbra. Sitter här och tittar ut genom köksfönstret och ser en tråkig och kal miljö, ett berg med några nakna träd.Höstlöv på marken och leksaker som ligger slängda. Tänker att jag måste gå härifrån, iväg från den här deprimerade idyllen.
P.S. Skickade brevet, det som jag pratade om för några dagar sen, idag

Dagens låt: OHWEBE - Fuck You Attitude     (www.ohwebe.com) (Min käre brors band)
Pappas dagens låt: Bruce Springsteen - Atlantic City    (Eller Bruse Springsten som pappa säger)
Hejdå!!!

image31

Är jag mighty?

Vem är det som givit mig http//mickan.youaremighty.com? Jättesnällt verkligen, men vem är du? Blev lite rädd först, trodde det var ännu ett hatbrev men inte då... Vissa människor är för bra, verkligen jättesnälla. T.ex hon som hittade min telefon i skolan igår och gav den till expeditionen efter att hon hade ringt till Je, tack! Du borde få dagens ros!

image30

Hatbrev

Japp, igår fick vi hatbrev till skoltiidningen efter det som jag och B skrivit i NP och det vi skrivit på våra teasers. Riktigt roligt! Det är så roligt hur folk kan missuppfatta saker så det finns inte. Jag älskar när människor blir sura eller ngt liknande på det jag skriver!!!!

Korr...Eller?

Skulle vi inte ha korr? Vart försvann alla? Till dexters labb?
Jag har inget att göra till den här dumma tidningen längre, jag bara sitter här och längtar tills skiten ska ha release!
Och B jag vet att det är förra månadens hit men jag gillar den nu och inte då!
Det sitter massa A-kusrelever här och tror att de är bra. Är nöjda och glada över sin extremt originella kurs, Textkommunikation.

Dagens citat: "Utan fötter inga skor"
Dagens låt: Lars Winnerbäck - Min helande tröst

P.s. J sitter och snackar om älgar och älgjakt! Han är galen!

image29

Lonely, so lonely

Ensam var det här. Har varit ensm hela dagen, inte så att det inte varit någon hemma men jag har inte varit med några kompisar. Det kändes lite konstigt eftersom det var första dagen på hela veckan som man inte träffar dem. Pratade med S ett par gånger itelefonen, han bakade bullar vilket han var väldigt stolt över. Lycka till med resultatet! B och K kom förbi i typ fem minuter och hämtade K:s mössa som han överlämnade till mig igår vid sin utgång, eller vad det nu heter. När vi ändå pratar om mössor så har jag tagit min mössa med värsta stora bollen på och gjort en liten make-over på den. Jag tog bort de där otroligt irriterande garntrådarna som bildade bollen och nu är det en helt vanlig typ hippiemössa! *Otroligt stolt*

Hade tänkt titta på The Bourne Ultimatum idag men ändrade mig när jag kom på hur dåliga jag tyckte de andra filmerna var. Är det någon som fattar tjusningen med de filmerna?
Jag gjorde också hela svenskaarbetet idag, som jag inte hade börjat på, det ska in imorgon. Jag är alltid ute i god tid tycker jag. Eller inte. Skjuter alltid fram det till sista sekund. Måste nog lära mig det där.

Dagens låt: Plain White Tees - Hey there Delilah (Jag är kär i den låten)
Dagens program: Ensam mamma söker, det är så pinsamt att jag måste kolla på det.

image28

Lördagskväll

Sitter här i ett rum fullt av människor som är stressade, en ska ut och resten ska ut och gå. Måste skynda oss...

Hemlighetsfulla B

Ja du B, hemlighetsfull kanske det. Sitter i B2 tillsammans med B, Jo och C och arbetar med samhällsuppgiften om klimatet. Jag har ingen aning om vad arbetet går ut på och vet heller inte vad jag håller på med. De andra dissar min braiga musik, de säger att den är dålig men det tycker inte jag! SÅ DET SÅ! Och jag tycker inte att Emma Bunton är bra så det så B! Inget mot henne personligen men det är inte riktigt min musikstil. Ska handla med pappa och småsyskonen, eller i alla fall två av dem, efter skolan. Vi ska bara till Kvantum 200 meter härifrån men det blir nog ett roligt äventyr så här fredagseftermiddagen. Mamma ska på spökvandring i stan med sina kompisar, eller heter det verkligen kompisar när man är 40+?

     
image24
image25

Lyckliga dagar

Det gick riktigt bra att planera Londonresan igår, hittade boende och bestämde oss för att gå till Brittiska turistbyrån. Sitter nu och jobbar med skoltidningen, eller de andra gör det eftersom jag är klar med mina saker redan, har varit det i två veckor typ. Väntar med spänning på att få se hela tidningen framför mig. Release 14 November, Jippie!... Efter alla reaktioner våra texter har väckt så undrar man ju hur folket kommer reagera över en hel tidning full...

Dagens äventyr: Ska till för dagens fotolektion, fota byggnader, gator osv. och gå på utställning.

Dagens låt: Gimme more - Britney Spears

Dagens citat: "Lacka fårpung" - Sagt av K

Återkommer senare med mer information...

image23

Britney Spears och Londonplanering

Sitter i köket och lyssnar på Britney Spears nya skiva, faktiskt ganska bra, även fast jag inte är ett fan av musikstilen så måste jag erkänna att den är bra. Åt Chili con Carne (chili med kött) till middag. Har fått låna morfars kamera. Behöver den till fotolektionen imorgon inne i stan. Nej nu ska jag dra vidare, och äta upp min småcitrus (som de på ica supermarket säger) K och Je kommer sen för att boka boende i London. Jippie!

image22

Minuterna innan idrotten minskar

Snart är det Idrott, veckan värsta lektion. Jag hatar det!

Det finns fler saker jag hatar, som till exempel trångsynta människor, människor som inte accepterar att människor är som de är. Någon som förstår vad jag menar?... Jag menar bara att man inte kan leta efter fel på folk hela tiden, alla har bra sidor och alla har självklart dåliga sidor. Jag är ingen ängel jag heller. Men man kan inte gnälla på människor och sedan göra likadant själv. Man kan inte gå runt och tro att man är perfekt för ingen är det, Believe me!


OCH JAG VET ATT ALLA TROR ATT DET HANDLAR OM DEM MEN JAG MENAR DET BARA I ALLMÄNHET INTE TILL NÅGON SPECIELL; TROR NI MIG INTE SÅ ÄR DET ERAT PROBLEM INTE MITT; JAG MÅSTE FÅ SÄGA VAD JAG TYCKER!
 
Jag vet att folk tycker att jag är lite skum och har konstiga åsikter men alla har rätt att ha sina åsikter utan att någon ska vara elak mot en. Alla kan bli sårade, det måste vi tänka på, det är inte bara jag, jag, jag hela tiden.

Jag låter som värsta moraltanten (Som B skulle säga) jag vet men det skiter jag faktiskt i.

P.S. B jag förstår dig, men just nu så orkar jag inte mer! Det är för mycket för mig att tänka på just nu!

image21

Sentimental, eller va?

Ligger här i min säng med datorn framför mig.
Är sentimental, eller vad fan det heter. Har precis skrivit ett aningen jobbigt brev till någon sokm antaglingen inte bryr sig men som  kommer få det ändå. Jag orkar inte längre bry mig om vad folk tycker. Den personen brevet är till kommer säkert fatta fall den läser detta blogginlägg men vad fan, ska man leva ska man leva fullt ut. Man kan inte gå runt och fega hela tiden. Personen kommer säkert inte uppskatta gesten, eller kanske, jag vet inte. Vi får väl se. Jag är en sorglig person, en person som är för försiktig för sitt eget bästa, jag måste våga ta risker och det är det jag gör med det här brevet som just nu ligger på mitt så tomma skrivbord.


Dessutom har jag tänkt på det här med centerad text, det är ganska snyggt faktiskt, det var väl allt jag hade att säga idag. Mitt liv är inte direkt fyllt av roliga händelser just nu så... 

image20


Ny dag, ny framsida

Jepps, som rubriken. En ny dag, och en ny framsida till skoltidningen. Erica har gjort små söta South Park gubbar som liknar oss kompisar. Skitsöta. Det enda jag kommit fram till den här långa skoldagen är att jag fortfarande ska gifta mig med Ray Toro i MCR. Eller inte. Önsketänkande. Men en vacker dag kanske. Men jag har nog med kärleksproblem nu för tiden så jag orkar inte riktigt fokusera på det just nu.

imorgon fyller Mal och Ca år, 17år, GRATTIS!. även fast Ca skrev ppå sin bilddagbok att han fyllde år den elfte, lögnare :P...
Sitter här och tittar på en bild av K när han färgar håret och har en hätta på huvudet, så otroligt charmigt!
Ska väl försöka hjälpa E att fixa framsidan i Photoshop nu, hejdå...

image19 Han färgade förvisso inte rött men jaja

Lördag och småbarn...

Japp nu är det faktiskt lördag och veckan är snart slut, sitter här på övervåningen medan lillebror sitter där nere i soffan och tittar på "Hajar som hajar" en otroligt bra film, eller inte. Mamma åkte till pappa i Uppsala vid tretiden och lämnade mig och lillebror hemma. Vi gick till ICA och köpte godis och sen lagade vi mat tillsammans (mest jag) det blev soppa. Har inte haft en sådan här lugn dag på länge, faktiskt så undrar jag fall jag någonsin haft en sådan här lugn dag.
Satt och tittade på lite bilder från när jag gick ut nian, nostalgi. Vad liten man var då, även fast det bara var ett och ett halvt år sedan. Inte så mkt bekymmer och inte så mkt att tänka på överhuvudtaget. Bara några enstaka bråk. Inte som nu när man är osams med allt och alla och det känns som att ens lilla värld snart kommer gå i spillror. Det känns som att om det blir några fler bekymmer och problem nu eller om läraren ger mig en läxa till så stannar jag hemma och stirrar in i en vägg i en månad eller två. Jag orkar inte fokusera. Är det bara jag som känner så?
Alla mina kompisar är så glada att vi kommit bort från gamla skolan och högstadiet, det enda jag gör är att längta tillbaka. När samtalen innehöll andra ämnen än läxor oxh vem som har varit otrevlig eller inte. När inte alla var tvugna att vara så jävla perfekta, man fick göra misstag utan att ens kompisar tyckte att man var helt dum i huvudet och lika gärna kunde gå och dränka sig i muskan(eller någon annan äcklig liten sjö).

Jag vet att ni som känner mig säkert kommer ta åt er personligt (ialla fall grisarna) och då får ni göra det. Vi måste faktiskt inse att vi är jävligt barnsliga så som vi håller på. Blir sura på varandra för minsta lilla, det är så löjligt. Vi kommer inte klara oss i livet om vi håller på så här redan nu.
Ibland känns det som att mina lillebror på 2år är mognare än vad vi är.
Jaja, skit samma nu. Vi går vidare.

Dagens låt: Tokio Hotel - Monsoon (Jag är inget fan av dem egentligen men den här låten är väldigt bra)

Måste gå nu, lillebror står här och är törstig :P

image18

Familjekväll

Sitter här hemma vid datorn (Lillebrors dator, han kommer döda mig) och njuter av att vara hemma. Pappa är i Uppsala och Lillebror är på Fotbollsläger (McDonaldscupen). Nu är det bara jag, mamma, lillasyster och minsta lillebror hemma. Skön känsla, inte för att det är lugnt och tyst direkt men det är skönt när det inte är så mycket folk i huset. Lyssnar på Silver and Cold med A.F.I och bara tänker.

Jag tänker att vi är bra sorgliga vi människor, istället för att njuta av det vi har och uppskatta varandra så vill vi bara ha mer, och vi gnäller på varandra hela tiden, jag hatar det!

En anna grej som jag har tänkt på, idag pratade jag och B om att Fredrik Wikingsson åt av sin egen rumpa och då sa B, som för övrigt är emot att testa saker på djur, att det är skitäckligt och kannibalism. Visst det är väl lite kannibalism över det hela men äckligt kan vi ju inte gentligen tycka att det är, vi äter ju grisens rumpa i princip varje dag. Det gjorde ont på grisen när de sköt den, precis som det gjorde på Fredrik när Filip Hammar skar bort en bit av hans rumpa. Vi kan inte tycka att det är konstigt att någon äter rumpa när vi dödar massa djur dagligen för att äta deras rumpor! Vår mest uppskattade rätt är ju fan JULSKINKAN och det vare sig vi vill tro det eller ej grisens rumpa som någon skurit bort. (Inget mot B, jag bara komoch tänka på detta)

Imorgon och på söndag ska jag passa min kära lillebror när föräldarrna är borta, ska bli skönt (lillasyster 5år ska sova hos en kompis). Ska bli så härligt efter dessa stressande skolveckor som har varit. Snart är det ju också Höstlov som tur är så att man kan slappna av i en vecka. På höstlovet åker ju också J till San Antonio, USA. Han fick Rotary-stipendiet.Jippie! Grattis! Vi kommer sakna alla dina skämt och kommentarer!

Ikväll är det ju dessutom Idol-delfinal, ska bli spännande. Mina favoriter är Cristoffer, Daniel och Marie.
Tänkte dessutom se reprisen av Boston Tea Party, allt som Filip och Fredrik rör är bra. det är ju dessutom avsnittet jag snackade om tidigare. :D

image17
Dessa snubbar, som enligt mig är helt fantastikt roliga, kan skapa så jävla mkt konflikter så det finns inte!

Snart dags

Snart dags för redovisning, i engelska. Jag, B, C och Jo ska snacka om SHELTER.org.uk...woohoo, eller inte...

Håltimme

Det är fredag och vi har håltimme, sitter i biblioteket och softar framför datorn.
Det är äntligen fredag som vi alla har längtat efter och snart är den dessutom över, bara några få lektioner kvar innan man får gå hem igen...Fick reda på att S inte följer med till London igår, men det är lugnt, jag tycker om dig ändå, jag lovar.
Dagen till ära har jag tagit min brors skor, ett par vans med döskallar på, otroligt moderiktiga och sköna, eller inte. Jag älskar dem, men det är nog bara på grund av min kärlek till döskallar.

En sak som jag har stört mig länge på är att var man än går i skolan så är det någon som spelar Enrique Iglesias - Tired of Being Sorry. Den är så otroligt störande så det finns inte, den låten är det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu. Irriterande.

Dagens låt: 30 Seconds to Mars - (Hidden Track på skivan Beautiful Lie)
Och för er som inte har skivan så finns en annan underbar låt: A.F.I - Love Like Winter

Får väl se vad den här dagen kommer med för kul grejer, skulle vilja åka någonstans eller bara hitta på något men det är ju inga kompisar som vill det! Tråkigt! Ska passa syskon hela helgen så jag kommer inte kunna träffa dem i helgen heller, det känns ju lite sorgligt. Men man överlever väl.
Det är cirkus 45 m,inuter kvar på den här helt underbara håltimmen och det enda jag har gjort är att ha skrivit på den här bloggen. Inte så lite tycker jag men kanske skulle behöva göra annat. Träna till engelskaredovisningen kanske gör naturläxan, men det lockar inte mig just nu. Tänkte ignorera det idag och bara ta det lugnt.

Ses senare för nu pallar jag inte mer!
image16
Inte mina men iaf. :P

Torsdag

Hej hopp... Har precis haft fotolektion. Det var jättekul, vi framkallade bilder och va i studion och tog lite skumma bilder...Väntar nu på att spanskan ska börja, sen är det äntligen lunch! Försov mig imorse så jag hann inte äta frukost och det känns just nu som att jag kommer dö inom tio minuter, i all hast hann jag få med mig ett litet äpple när jag skulle springa till bussen. Men det äpplet tog slut fort, det räddade mitt liv!

På lunchen ska vi fortsätta våran frågetävling, BBB - Battle Between Brains...
hejdå!

Kvällsskolan

Sitter här i esteternas datasal med B och väntar på att ha ett mötte La och några andra snubbar/snubbinnor. Håret ser ut som skit, kläderna ser ut som skit, allt ser ut som skit...Speciellt skolan!...Förlåt, men så är det faktiskt. Man måste ju vara ärlig. Nej nu ska jag gå, och drömma lite...

image15

Utmaning av Erica

Blev utmanad:

"I will not kiss you,cause the hardest part of this,is leaving you."
My Chemical Romance - Cancer. Otroligt fin och inte alls som de andra MCR-låtarna. Betyder väldigt mycket.

"Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans, jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams"
Lars Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnade mig nu. Bästa låten på länge och ibland känns det som jag är den enda som förstår mig på Winnerbäcks texter, trots att den är ny så betyder den så otroligt mycket.

"Och jag rår inte för det men jag är kär i den fulaste flickan i världen"
Håkan Hellström - Den fulaste flickan i världen. Helt och hållet underbar, speciell helt klart.

"We're burning down the highway skyline, on the back of a hurricane that started turning, when you were young"
The Killers - When you where young. Har inget djupt att säga mer än, ta inte saker förgivet.

"Warn your warmth to turn away, Here it's December, everyday, Press your lips to the sculptures
And surely you'll stay (Love like winter...)"
A.F.I - Love like winter. Extremt speciell (enligt mig) man drunknar i låten och texten.


Trevlig, trevligt. Nu har det gått ännu en dag, en oerört långsam och tråkig dag. Skolan var värre än någonsin, inte att lektionerna var särskilt tråkiga utan att det bara var extremt tråkigt i allmänhet. Somnade i fotöljen när jag kom hem. Vilket roligt liv eller hur? Det är ju fan sorgligt! Längtar tills det bär av till London med Je, K och kanske till och med S...När man äntligen ska få komma bort från ensliga Ösmo för längre än fem timmar. Annars är väl allt jättebra, inga större problem. Vi hade en lite frågesport idag i Kafeterian, J var programledare och jag och B tävlade, jag vann och fick en PLOPP av L.   :D   :P

image14
                                                        A.F.I (google)

Dagens enda highlight

Äntligen textkommunikation! Efter en dag full med skit!... Jag har några frågor...Vad heter egentligen djuret ko/tjur? Och är K verkligen Born To Be Famous?

Dagens låt är: Mr.Brightside - The Killers

Tänkte bara att ni skulle veta...Men men nu ska vi ha RM (redaktionsmöte).

Söndag kväll...

Söndag, fy vilken tråkig dag...Åkte ner till Nynäshamn med mamma och Tim för att köpa smink på Lindex, vilket också ledde till att jag fick en skjorta och lite mer saker. Sen gick jag till ica med hela familjen, tråkigt... Ja det är typ allt jag gjort denna dag..Så otroligt roligt (eller inte).

Jo just det, det är ngn kille som fått mitt nummer utan att veta vem jag är. Han kommer från Köping och trakasserar mig med frågor, frågar vad jag heter och hur gammal jag är och så vidare, när jag sa att jag var 17 sa han : YES!...
Jag känner bara: Ursäkta mig men vadå? Vadå yes!? Är 17 hans favoritålder eller?
Vill bara lätta mitt hjärta lite och säga: Jag vet hur jag känner och det spelar ingen roll vad ni känner för jag kan ta det, jag tål det. Kan inte alla bara ha kul och njuta av att vara i varandras närhet? Eller? Det kanske är för mkt att begära...

image13

Förvirrad

Dagen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, men det behöver ju inte betyda ngt dåligt...Sydpolen var kul, S mötte oss i Trångsund för att vandra hem till honom och se på film, skräckfilm The Return, blev det. Sen ville alla "gå ut" förutom jag. Det resulterade i att jag och K åkte hem men S, P och Ja åkte till "station", de får säkert eb rolig kväll...

Men trots en bra kväll så är jag förvirrad...Vad håller vi på med egentligen? Var står vi? Allt går så snabbt? Alldeles nyss var det inte det här du ville!
Det är inte det att jag inte vill, för det vill jag, men jag är förvirrad...

image12

Sydpolen

Ska åka till sydpolen med några vänner efter mkt om och men. Äntligen blir det av! Jag orkar inte mer...Sen ska vi hem till S, det blir nog kul...Om vi någonsin hittar till Sydpolen blir det nog också kul, Ja, P, K, och jag ska ha det riktigt kul...

Återkommer senare...

image11

Trött

Då var skoldagen slut då, och jag är otroligt irriterad på att jag alltid stavar trött med två ö:n (alltså trööt).
Ska följa med K till stan för att träffa E och hennes kompisar och sedan träffa F, kanske även S kan ta sig dit...Eller?...Egentligen orkar jag inte, men vad gör man inte för K. Skulle kunna döda för honom!Den gladaste (oftast) personen i hela universum...jag lovar...

J och M ska ha tårtkalas idag tror jag...Varför?...Jag vet faktiskt inte. Jag tror inte att de har något bra svar på den frågan de heller. Fast lite tårta kan ju aldrig vara fel...

image10

PS.(till igår)

Vi fick inte bara en chokladask, Je fick en blomma i tyg också eftersom hon inte äter godis...

Fredag..

B10...Igen...Jobbet om dagstidningarna fortsätter, med denna otroligt produktiva grupp :P.
Min kära B är sjuk idag, vi tänker på dig, hon som aldrig är sjuk. Samma dag som hennes älskade A kommer till stockholm. Stackars B. Hoppas du kryar på dig.

Annars då...Ska ha naturprov om ca en timme, och jag fattar ingenting...Genetik är inte min grej, naturkunskap över huvudtaget är inte min grej. JAG KOMMER FÅ IG! Men det skiter jag i, det finns ju omprov...

image9

Minnen

Tänkte bara på en sak, festen som hölls i lördags var otroligt rolig. I alla fall i mina ögon. Vill bara tacka all goa typer som var där...Har dock kommit på att jag inte var så jättesocial förutom med S, som för övrigt inte heller fick höra så många ord eftersom , ja eh låt mig säga så här : "våra tungor var i varandras halsar" hela kvällen, det är ungefär så beskrivningarna har låtit. Men det var roligt iaf! Alla klasskompisar som fick se mitt riktiga JAG och inte den bestämda bitchen de ser i skolan.

Just det, bilden som ni ser här nere är från ett av de tillfällen som min hjärna har valt att inte minnas, det är helt blockerat, det kanske inte är ett bra tecken men jag kommer faktiskt inte ihåg...
Det jag kommer ihåg starkast är : ett kök, dipp på golvet, massor av hångelpar, jordnötter och chips över hela golvet. Sen kommer jag ju självklart ihåg chokladasken som J tog med sig till mig och grisarna...

image8

SP-tiden...

Jaha...Ännu en torsdag med ännu en SP-tidslektion..Fy vad tråkigt. Tiden är till för att vi ska kunna plugga på det vi behöver plugga på...Men seriöst? Hur många behöver plugga på en torsdag...E vill gå hem, J och B vill inte det, de vill skriva om Erland...Jag vill samma som E! GÅ HEM!

Kan inte lärarna bara vara lite snälla mot oss och låta oss gå, inte hålla oss fångna här som prinsessor i ett slott med en drake som vaktar utanför!!!???

Skoltidningen...

Hej hallå...Skoltidningen here we come!...Jag och mina kära vänner, som redaktionen för skoltidningen består av, är otroligt produktiva. Vi har nog aldrig varit så duktiga som vi är nu. Jag har skrivit en krönika, E skriver typ ett reportage, B och J skriver en artikel och K och C skriver ett reportage...Skitkul!...Idag fick vi några förslag i våran pimpade brevlåda, två brev låg det på botten. Det en var på allvar och något vi ska fundera över men det andra var ett korkat gäng som trodde att vi va elevrådet och skrev att vi inte duschade eller ngt liknande...Det kan ju vara bra om man vet vilka man skriver till innan man gör det...Eller?...Någon som håller med?

Har tyvärr varit så duktig att jag nu inte har ngt kvar att göra till detta nr av tidningen...Ska dra till matsalen för att äta lite lunch...Ses!
image7

Ännu en skoldag...

Första skoldagen den här veckan...Var sjuk igår... Jag ser ej fram emot den här dagen, slutar halv fem...BLÄ!
Ska försöka hålla humöret uppe, tänka glada tankar. Även fast det inte alltid är lätt...

Nej ska väl ta och gå till busen nu men jag kommer tillbaka snart..Jag lovar er det!

RSS 2.0