Härliga dagar

Var på intervju igår, jättetrevlig arbetsgivare och det är tydligen väldigt många som sökt sommarjobb där. Kommer nog bli jättekul... Idag blir det lite shopping, ska in till stan och köpa kläder till skolavslutningen, Jenny ska med eftersom hon har genrep i stan! Så härligt att få lite sällskap på den långa tråkiga resan...Det blir nog en väldigt härlig dag, dessutom är det ju oerhört varmt ute och solen skiner så mycket den bara kan!

Sola och bada, i Pina Colada...

Ska ringa min arbetsgivare idag om den där intervjun man måste gå på, sen får väl pappa skjutsa dit mig, jag tänker faktiskt inte gå 7km, jag orkar bara inte det... Jag vet inte ens vilken period jag ska arbeta, skulle vara ganska skönt att få reda på det så man vet fall man kan umgås med vännerna något under sommaren, måste ju försöka anpassa efter deras semester... MEn som jag sa till min käre vän J igår under vårat oerhört flummiga samtal på MSN: Sola och bada i Pina Colada, om sommar´n är livet en fest!, ni vet som Markoolios brudar sjunger i den där låten....

Skolans slut

Jag har slutat nu, skolan alltså...Men jag orkar inte åka hem, jag vet inte ens när bussen går. Jag lämnade in mitt arbete och då fick jag tydligen åka hem... Igår fick vi reda på vad vi ska göra på klassdagen på tisdag nästa vecka...Vi ska ha fest på nicksta, grilla korv och grejer...Trevligt Trevligt!

Boknörd


Sommarjobb

Sitter just nu i datasalen i skolan och väntar på att skolan ska börja, börjar vid 10.35, då vi ska få information om projektarbeten. Det känns oerhört konstigt att redan prata om projektarbeten, snart är allt slut. Igår fick jag dessutom brev från gymnasiet där det stod att jag hade fått sommarjobb, Golfrestaurangen blev det. Nu är mitt enda problem hur jag ska ta mig dit om dagarna, det är cirka en mil dit och det går inga bussar dit.

Fri som en fågel

Kunde dagen blivit bättre? Nej det kunde den inte...Eller jo fall killen man gillar hade kommit och gett en 1 miljon blommor osv, Men det låter ju inte så troligt. Vi hade bara en riktig lektion.

Jag var glad redan när jag vaknade i morse och när jag kom till bussen kunde jag inte göra annat än att le, inte av nervositet eller att jag var obekväm utan för att jag var så glad och hade inget att störa mig på och var helt fri!

Imorgon bär det av till stan med J för att ta lite bilder, blir säker skitkul (får man säga så?)

Fick dessutom reda på poängen på nationella provet i matte, vi visste redan fall vi var godkända eller inte. Jag visste att jag hade IG men jag fick 1/1 alltså 1g-poäng och 1 vg-poäng! Haha! Fan vad dålig jag är! Stolt*

image96


Happy days!

Sitter här och väntar på att kunna gå till bussen, ska ha Textkommunikation på morgonen, inte kul! Har nästan blivit mitt värsta ämne nu på senare tiden. Jag vill bara inte vara där, det är så mycket stress. Folk går varandra på nerverna och hela arbetet blir lidande, aldrig blivit förstörd vi har alltid klarat det galant men vägen dit är lång, i alla fall känner jag så.

Men jag ska ha en bra dag, bara så alla vet. Humöret är på topp och det är jättesoligt ute! Ut i solen med er! Det ska i alla fall jag!

Walk the line

By the way så tittade jag på Walk the Line idag, världens bästa film...

image95

Jag är faktiskt blyg, tro det eller ej!

JAg vet att jag har starka åsikter om väldigt många saker, och jag vet att mina vänner tar illa upp. Det är inte meningen men det bara blir så. Det är inte så att jag vill såra er det är bara det att jag måste gömma mig bakom något, och jag vet att många inte tror på att jag är blyg på grund av mina åsikter men jag är det...

Paddla i muskan

Hej på er! Ska snart gå till bussen men var bara tvungen att berätta om dagens händelser. Vi ska paddla! På idrotten ska detta ske. Jag ska åka till skolan för att sedan åka tillbaka hem (det är ungefär där vi ska paddla) ör att paddla i muskan, om det är någon vilsen själ som kommit hit och inte vet vad muskan är så kan jag berätta. Muskan är en liten brun äcklig sjö i våran lilla by där typ ingen vill bada längre för att massor av folk har drunknat där, den är ju dessutom brun! Blää! Jenny jag hoppas att du kan paddla bra!

Tack J och M!

Jag tänker inte säga att jag är tillbaka nu heller, för det är jag inte. Jag kommer hit när jag behöver skriva.
Roliga saker har hänt den senaste tiden, på något sätt trots alla bråk och allt skit så mår jag bättre än någonsin, känns skumt med tanke på all stress som kommer infinna sig de kommande veckorna innan sommarlovet. Mycket tack vare Jenny och Matilda som alltid är glada och knäppa.! Ni är nog de enda i hela världen som accepterar folk som de är. Tack!


RSS 2.0