Mediekommunikation, jag blir så trött!

Trött trött trött. Så går det när man har mediekommunikation, och en lärare som pressar oss!

På lördag, shopping!!!

På lördag ska jag ta mig till stan för att shoppa lite,(En figurnära hög kjol och ett par lösa jeans ska det nog bli) det är det enda jag just nu har att se fram emot. Det finns inte så många ljusglimtar annars i närvaron...

image88

Kollegor kom igen!

Hej, det var ett tagsedan nu igen. Har inte haft tid. Sitter just nu i en datasal och försöker få min kära kollegor att förstå att jag behöver titta på deras texter. Jätteroligt! Stannade igår efter skolan och hade en diskussion med några klasskamrater, riktigt intressant att diskutera med någon som tycker helt tvärt om mot vad jag gör, modigt att någon vågar stå för sin åsikt.

Dessutom trodde jag att ungdomar och tro inte gick ihop längre, men tydligen finns det fler som faktiskt har en tro.-

Sweet Miss Blue

Det första jag hörde imorse var Vincent- Sweet miss blue...Kan dagen bli mer än bra?

Fester som räcker för hela året...

Gårdagens fest var kul, förfest hos Anna vilket var lite flummigt med hårspray och Tacos, själva festen hos Carros med ca 5 miljoner personer och en skum tårta (Den var grön, det stod gnaget på den), sen var det "efterfest" hos Jimmy, vi satt i hans kök och pratade och störde hans pappa i tv-soffan... Bättre kunde det ju inte bli! Jo, om Kalle hade stannat kvar!

Fest!

Jahapp, idag blir det fest. 18-års fest hos Carro med en massa människor...

Sportknäcke är favoriten

Har precis hunnit hem och hämtat andan efter dagens äventyr, eller ja det var väl inga äventyr direkt. Men som alltid är knäckebrödet där och räddar mig, jag vet inte varför men jag älskar sportknäcke, hel seriöst!!!


Heath Ledger

Han får bli Veckans hunk, han dog i natt och därför ska vi hedra honom...:(

image87


Gick upp för tidigt, igen...

Jag har gått upp för tidigt, igen, det är väl så det går när man inte har nåhon väckarklocka. Jag skulle ju såklart kunna mobilen men jag litar inte riktigt på den.

Plugg för glatta livet!

Sitter och pluggar nu igen, har svenskaprov imorgon. Mateprov också men det orkr jag inte plugga till

This is England

Ska titta på This is England senare. Verkar bra...
image86

The Sims

Har just installerat och spelat The Sims, hade glömt bort hur kul det var...
image85

Veckans hunk!

image84
Martin Björk, inte så hunkig men verkar ganska skön

Gud lyssnar inte på mig

Skulle vilja att helgen varade för alltid den här gången, men gud lyssnar aldrig på mig.

Varför?

Varför är alla så j'''a sura nu för tiden?

Niorna kommer!!!

Japp nu är de här! Niorna, de invarderar skolan...Och de är så små!

Kämpa kämpa kämpa!

Hejsan! Nu har jag pluggat i nästan tre timmar och nu orkar jag inte mer! Får jag inte G på naturprovet imorgon så vet jag inte vad jag gör! Nu har jag kämpat som fan!

Kära folket!

Kära folket! Jag har ingen aning om i vilket syfte denna blogg existerar och vad jag har för nytta av den, men en sak är säker: Jag mår dåligt om den inte finns. Inte för att jag måste skriva massa tråkiga saker om mitt liv som ingen bryr sig om, utan för att jag måste läsa vad alla andra gör för kul och vad de skriver om!
image83

Lollos tanke!

Lollo funderar på att lägga ner sin blogg, NEJ NEJ NEJ säger jag bara! Du ska ha den kvar!

Ta igen en kopp te?

image82
Sitter nu ännu en dag framför datan och väntar på att få gå till bussen, varför gör jag allt så snabbt på morgonen? Igår gjorde jag en kopp te medan jag väntade och när jag kom hem från skolan på eftermiddagen upptäckte jag att den stod kvar vid datan helt orörd. Typiskt! Så nu ska jag ta igen det...

Age of Love

Sitter och tittar på Age of Love, vilken jävla skit, hemskt program, vet inte varför jag tittar på skiten...

image81

Hur får ni så många besökare?

Jag har en fråga...Hur får folk så många besökare på sina bloggar?

Inget ska.........

Inget ska få förstöra den här dagen...

Vad ska jag göra?

Idag har jag gått upp alldeles för tidigt, jag har ingen aning om vad jag ska göra nu...

I huvudet på Gynning

Ikväll ska jag titta på I Huvudet på Gynning! Det är säkert pissdåligt men man måste ju ge det en chans...
image80

Stressen som aldrig skulle nå mig...

i brist på annat att göra och rastlöshet har jag städat mitt rum idag, intressant eller hur?

Mina släktingar har fått mig att inse en sak, jag är stressad, hur har det gått till? Jag som alltid varit en sån som inte blir stressad, nu känner jag bara att jag behöver tagga ner, anledningen till att skolan går dåligt är för att jag tänker på hur mkt jag har att göra istället för att faktiskt göra dem.Nu ska jag försöka ta tag i det här... Jag tror att det kan bero lite på att alla mina kompisar är så oroliga att de inte ska få typ MVG hela tiden, jag får aldrig MVG och jag är glad ändå, att ha massa människor som pratar om sina MVG:n hit och dit är jävligt jobbigt!!! Enligt mig ska man vara glad om man har G!

Veckans Hunk!

image79
Gael Garcia Bernal

Sjuk med Frasier

Hej! Jag har tråkigt! Första gången någonsin jag har önskat jag var i skolan. Jag är sjuk. jag hatar det. Har tittat på Frasier hela dagn...Tagit lite foton också på utsikten från altanen. Imorgon ska jag vara frisk, det har jag bestämt.

Veckans hunk!

image78
JARED LETO

50-årsfest

Pappa hade 50-års fest igår, jätteroligt var det. Till och med jag fick paket. Jag fick massor av kamergrejer av Niklas. Massor av "gamla människor" som snackar är kanske inte riktigt min stil men kul var det iaf...

Fredag...Slutar 16.15!!!

Fredag nu igen, jag är fortfarande i skolan...Slutar 16.15! Har så sjukt ont i hela kroppen och är så sjukt trött. jag orkar inte sitta här mer, dessutom sitter jag här och försöker förstå frågor om något företag, jag fattar absolut ingenting. Har ingen aning om vad de andra har för sig...

Jobb?

Ska jag söka jobb?

image77

Frågesporten gick galet...Men jag vann!

Jag sitter här och funderar lite...Vi hade lite frågesport idag på SP-tiden och då var en fråga: Vilket europeiskt land räknas som det sista diktaturlandet? Jag hörde självklart inte att Jo sa europeiskt och sa därför Thailand! Hur trött kan man vara... vitryssland var ju självklart det rätta svaret! (fast jag tyckte inte det var så självklart!)

Jag har en fråga också...jag skulle i denna frågesport säga alla de fyra grundlagarna: Successionsordningen, Yttrandefrihetsgrundlagen, Regeringsformen...Vilken är den sista???Kan någon svara på det???

Tänker bara tillägga att jag vann frågesporten...Utslagsfrågan var: Hur många invånare har USA( man skulle vara så nära som möjligt!)...Jag gissade på 300 miljoner, svaret var 301 miljoner! JAG VANN!


Mediekommunikationen går på rull...

Har just avslutat en väldigt produktiv Medielektion, utan att avslöja för mycket om företaget så kan jag säga att det blir nog skitbra, nu när vi äntligen börjat komma på rull. Börjar faktiskt tycka att det här arbetet är roligt. Fick också reda på att mitt omprov har blivit framflyttat till nästa vecka. Yihoo!

Nu väntar bara bussen hem och en engelskabok att somna i i soffan! Roliga vardag!
Har dessutom fått väldigt många fina kommentarer om min "nya" frisyr, tack allihop!

image76

Matilda...

Tänkte bara hälsa till Ma som är i Thailand och har kul! Vi har det jättebra här hemma! Fast vi saknar ju vårat snille om dagarna såklart!


Orolig för bloggen

E håller på att fixa design till bloggen, var det ett misstag? Hon leker och skrattar, tillsammans med Jo, jag blir lite orolig här känner jag...


Hej hopp!

hej hopp allihop! Länge sedan nu...Glömde liksom bort bloggen lite, har tappat gnistan, ska försöka få tillbaka gnistan igen...

Ta det lugnt med Scooby Doo

Jag är så himla trött, har varit i stan med K idag för att köpa present till B. Hela dagen har vi gått runt och letat. Och nu är vi så stolta så! Köpte också en ny jacka (en kappa) och en mössa och en sjal, dessutom köpte jag hårblekningsmedel så jag kan göra nya slingor.

Nu ska jag bara ta det lugnt och titta på Scooby Doo med mina syskon.

image70

Nu är de mina!

Varför har alla fått för sig att jag skulle komma hem den tredje? Jag har ingen aning... Idag har jag köpt två nya skivor: Kent- Tillbaka till samtiden och The Killers- Sawdust.
Som jag har längtat och nu är de äntligen mina!

I'm back

Nu är jag tillbaka! Jag har ingen aning om vad jag ska skriva men jag är ialla fall tillbaka.

RSS 2.0